Ανακαίνιση

Ανακαίνιση

Ανακαίνιση

Αγαπητέ επισκέπτη,

Εκ μέρους της ομάδας του Mediterranean Palace, με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο μας.

Στο Mediterranean Palace προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε την εμπειρία του επισκέπτη αναβαθμίζοντας συνεχώς τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες μας.

Με μεγάλη μας χαρά, σας ενημερώνουμε ότι ξεκινήσαμε τα έργα ανακαίνισης, το οποία θα αναβαθμίσουν τα δωμάτια και συνεδριακές αίθουσες του ξενοδοχείου μας και θα αναδείξουν την κομψότητα και την μοντέρνα πολυτέλεια των χώρων μας.

Αναμφίβoλα, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι εργασίες της ανακαίνισης να προκαλέσουν την λιγότερη δυνατή ενόχλησή σας. Είμαστε δε πεπεισμένοι ότι οι νέες εγκαταστάσεις μας θα κάνουν ακόμα πιο ευχάριστη κάθε μελλοτική σας διαμονή.

Σας ευχαριστούμε κι εκτιμούμε την υπομονή και την κατανόησή σας κατά τη διάρκεια των εργασιών ανακαίνισης που γίνονται για τη μελλοντική σας άνεση στο Mediterranean Palace.

Πιστεύουμε ότι θα έχετε μια ευχάριστη και άνετη διαμονή και παρακαλούμε να απευθύνεστε σε οποιοδήποτε μέλος της ομάδας μας για ο,τιδήποτε τυχόν χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Mediterranean Palace-The Luxury Hotels

Το Mediterranean Palace Hotel είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης, με 111 δωμάτια και 7 σουίτες, όλα προσεκτικά διακοσμημένα και εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις, δίπλα στα παραδοσιακά “Λαδάδικα” και με εκπληκτική θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο.

NEWSLETTER

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

+30 2311 240 400

med@theluxuryhotels.gr

www.mediterranean-palace.gr