Γαστρονομία

Γαστρονομία

Γαστρονομία
Diplomatico Restaurant

Τόπος συνάντησης και γευστικών απολαύσεων για κάθε ώρα της ημέρας, για ένα business lunch ή για ένα χαλαρό δείπνο, που αναδεικνύεται σε τέχνη που ανυψώνει τις αισθήσεις.

The Hours Bar

Ένας χώρος ευχάριστος για φιλικές ή επαγγελματικές συναντήσεις, όπου προσφέρονται ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ, ελαφρά γεύματα και εκλεκτά ποτά.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Γαστρονομία

Το Diplomatico Restaurant, τόπος συνάντησης και γευστικών απολαύσεων, για ένα business lunch ή για ένα χαλαρό δείπνο. Το The Hours Bar είναι ένας χώρος ευχάριστος για φιλικές ή επαγγελματικές συναντήσεις, όπου προσφέρονται καφές, ελαφρά γεύματα και ποτά.

Wellness

Ενα διακριτικό περιβάλλον, ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης, αναζωογόνησης, τόνωσης και ευεξίας. Στη διάθεση των πελατών: mini gym, sauna & αίθουσα μασάζ.

Θεσσαλονίκη

Εξερευνήστε την μοναδική πόλη της Θεσσαλονίκης από το Λευκό Πύργο ως την Αψίδα του Γαλερίου και από το Βυζαντινό Μουσείο εώς τα Λαδάδικα. Απολαύστε την πλούσια κουζίνα της και γευτείτε τα τοπικά εδέσματα.

Το Mediterranean Palace Hotel είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης, με 111 δωμάτια και 7 σουίτες, όλα προσεκτικά διακοσμημένα και εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις, δίπλα στα παραδοσιακά “Λαδάδικα” και με εκπληκτική θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο.

NEWSLETTER

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

+30 2311 240 400

med@theluxuryhotels.gr

www.mediterranean-palace.gr