Παραμονή Χριστουγέννων καθώς και Παραμονή Πρωτοχρονιάς το Mediterranean Palace υποδέχεται με εορταστική διάθεση και πολύ χαρά όλους τους φίλους μας που επιθυμούν να περάσουν μοναδικές βραδιές σε ένα πολυτελές setting μετά μουσικής. Ο executive chef του ξενοδοχείου, Βασίλης Τσόντζος έχει φροντίσει εκλεπτυσμένες γαστρονομικές προτάσεις για μικρούς και μεγάλους καλεσμένους.
>Παραμονή Χριστουγέννων - 24 Δεκεμβρίου 2021
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Γαστρονομική εμπειρία με set menu 6 πιάτων
Ποτά à la carte
90 ευρώ το άτομο
45 ευρώ για παιδιά (5-10 ετών)
Μενού
- Μους σελινόριζας με ξινόμηλο, τζέλ δυόσμου, σινάπι σε ζύμωση και φύτρες σπόρων<
- Σούπα βελουτέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ με καπνιστό χέλι σε φωλιά από κανταΐφι, καβουρδισμένο φουντούκι και αφρό πιπερόριζας
- Κανελόνι θαλασσινών με μπεαρνέζ καραβίδας, χιόνι οστρακοειδών, καβουρδισμένο φουντούκι και κέικ σφουγγάρι από μελάνι σουπιάς
- Πράσινα φυλλώδη λαχανικά με κατσικίσιο τυρί chevre, καραμελωμένα πεκάν, σιρόπι ροδιού και μανταρίνι
- Φιλέτο γαλοπούλας με παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη γέμιση και hamon serrano
- Χριστουγεννιάτικη σφαίρα βέλγικης σοκολάτας, φραμπουάζ, μαρμελάδα από κόκκινα φρούτα του δάσους και χαβιάρι βατόμουρο
Τα εδέσματα συνοδεύονται από φρεσκοψημμένα αρτοποιήματα.
> Παραμονή Πρωτοχρονιάς - 31 Δεκεμβρίου
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Γαστρονομική εμπειρία με set menu 6 πιάτων
Ποτά à la carte
110 ευρώ το άτομο
55 ευρώ για παιδιά (5-10 ετών)
Μενού
- Σεβίτσε γαρίδας σε πούδρα αυγοτάραχου, με πέρλες μοσχολέμονου και πράσινο μήλο
- Σούπα κάστανου με αφρό χειμερινής τρούφας, ποπ κορν χοιρινού και μπράντι Remy Martin
- Καπνιστά χτένια σε ξύλο ελιάς με πουρέ γλυκιάς κολοκύθας και σάλτσα βανίλιας Μαδαγασκάρης
- Σορμπέ μανταρίνι με τζέλ από vinsanto Σαντορίνης και οπαλίνα καραμέλας
- Φιλέτο από μοσχάρι ελληνικής εκτροφής Wellington, πουρές γλυκοπατάτας και βασιλομανίταρα
- Χειροποίητη πραλίνα φουντουκιού με φρούτα του δάσους, ρόδι και λευκή σοκολάτα
- Mignardises
Τα εδέσματα συνοδεύονται από φρεσκοψημμένα αρτοποιήματα.