Χαρούμενος Διόνυσος - Πέμπτη, 19/09/19, ώρα: 20:30

Χαρούμενος Διόνυσος - Πέμπτη, 19/09/19, ώρα: 20:30

Χαρούμενος Διόνυσος - Πέμπτη, 19/09/19, ώρα: 20:30

Τα ΒορΟινά και το εστιατόριο Cookoo, σας προσκαλούν για ένα ευδιάθετο δείπνο, όπου 6 διαφορετικές γεύσεις-πιάτα θα συνδυαστούν με 8 οίνους και 1 αμπελοοινικό απόσταγμα, από τα οινοποιεία της “Διαδρομής του Κρασιού του Διονύσου”, σε ένα παιχνίδι εναλλαγών, πειραματισμών και συνταιριασμάτων.

Κεντρικοί πρωταγωνιστές, εκλεκτές ετικέτες από τα οινοποιεία της Διαδρομής του Κρασιού του Διονύσου, του οινοτουριστικού δικτύου «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος»:

  • Κτήμα Παυλίδη, στα Κοκκινόγεια Δράμας
  • Κτήμα Τέχνη Οίνου, στο Μικροχώρι Δράμας
  • Κτήμα Βιβλία Χώρα, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας
  • Tsantali – Αμπελώνας Μαρώνειας

και η εφευρετικότητα του σεφ Κωσταντίνου Κούρου και της ομάδας του Cookoo, του νέου comfort food εστιατορίου της Θεσσαλονίκης, που καθιερώνει ένα καινούργιο στυλ στο γαστρονομικό προφίλ της.

Χαρούμενος Διόνυσος

Εστιατόριο Cookoo, Σαλαμίνος 3

Πέμπτη,  19 Σεπτεμβρίου 2019, Ώρα 20:30 ξεκινάμε αμέσως με grapelong-tail

Κρατήσεις στα τ. 2310281617 & 2310281632 (Δε-Πα, ώρες 10:00-16:00) – Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Κόστος το άτομο:   30€ (*) – Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα κρασιά και το απόσταγμα του μενού, με την ευγενική προσφορά των οινοποιείων στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Τα ΒορΟινά» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, ώρες 18:00-22:00 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Καλωσόρισμα με το cocktail «Polyphemus Μedicine”

Βάση cocktail: Kanenas Tsipouro - Tsantali

 

MENOY

Διονυσιακή εισαγωγή

Σύκο γεμιστό με γραβιέρα, θυμάρι και γλάσο από πετιμέζι
Thema Pavlidis Λευκό 2018 – Κτήμα Παυλίδη

 

Μπριάμ ή Ρατατούι;
Μους Μεσογειακών λαχανικών  σε τραγανή μπάρα με τοματίνια και γαλοτύρι
Ήδυσμα Δρυός Ασύρτικο 2017 – Κτήμα Τέχνη Οίνου

 

Και ο Διόνυσος θα ήθελε Ω3 στο μενού
Λαβράκι φιλέτο με μουσελίν πατζαριού, πανακότα πολίτικης σαλάτας και άγρια χόρτα με λεμόνι
Emphasis Assyrtiko 2018 – Κτήμα Παυλίδη
&
Πλαγίως Λευκό 2018 – Κτήμα Βιβλία Χώρα

 

Το μυστικό είναι στη Φράουλα
Καρδιά Γαλλικής σαλάτας με κινόα, φρέσκο κατσικίσιο τυρί,
πίκλα φράουλας και φυστίκι Αιγίνης
Kanenas Rose 2018 – Tsantali

 

Ευδαιμονία λίγο πριν το τέλος …
Φρέσκα πανζερότι με ποικιλία μανιταριών,
μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ και αρσενικό Νάξου
Touriga Nacional 2014 – Κτήμα Τέχνη Οίνου
&
Πλαγίως Ερυθρό 2012 – Κτήμα Βιβλία Χώρα

 

Δροσιά και γλύκα με τάρτα λεμονιού
Sole Semillon 2017 – Κτήμα Βιβλία Χώρα

 

Επίλογος με πραλίνες, καφέ και
Kanenas Tsipouro – Tsantali

 

Τα κρασιά και το απόσταγμα είναι ευγενική προσφορά των οινοποιείων στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Τα ΒορΟινά».

Share: 

ΝΕΑ

05 Ιουν
Το ξενοδοχείο Mediterranean Palace βραβεύτηκε για άλλη μια χρονιά με το πιστοποιητικό διάκρισης του Tripadvisor 2019

Το πιστοποιητικό διάκρισης τιμά την υπεροχή στον κλάδο φιλοξενίας και απονέμεται μόνο σε επιχειρήσεις που λαμβάνουν σταθερά σπουδαίες κριτικές από ταξιδιώτες στο TripAdvisor. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας που αφιέρωσαν χρόνο με την αξιολόγησή τους.

10 Μάιος
ThessBrunch στο Cookoo Restaurant

ThessBrunch στο Cookoo Restaurant

Σάββατο 18 Μαΐου

12:00 – 16:00

Σαλαμίνος 3, Θεσσαλονίκη

A la Carte

Κρατήσεις _2310 555 114

 

 

12 Απρ
Πάσχα στο Mediterranean Palace

Απολαύστε μία αυθεντική πασχαλινή εμπειρία

Το Mediterranean Palace Hotel είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης, με 111 δωμάτια και 7 σουίτες, όλα προσεκτικά διακοσμημένα και εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις, δίπλα στα παραδοσιακά “Λαδάδικα” και με εκπληκτική θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο.

 

Όροι Χρήσης

NEWSLETTER

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 54626

+30 2311 240 400

med@theluxuryhotels.gr

www.mediterranean-palace.gr