Η εορταστική ατμόσφαιρα του Mediterranean Palace φτάνει στην πόρτα σας!
Θα ήταν χαρά μας να μεταφέρουμε στο σπίτι σας, τη γιορτινή διάθεση των ημερών, ετοιμάζοντας το οικογενειακό τραπέζι για εσάς και τους αγαπημένους σας.
Ο executive chef, Βασίλης Τσόντζος και ο pastry chef, Κυριάκος Νικολαΐδης έχοντας δημιουργήσει 3 εκλεπτυσμένα μενού εμπνευσμένα από την παραδοσιακή εορταστική κουζίνα, σας προσκαλούν να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία γεύσεων, με δυνατότητα επιλογής παράδοσης κατ’ οίκον ή παραλαβή από την είσοδο του ξενοδοχείου.
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου "ΕΛΠΙΔΑ".
Για να κάνετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά από τις 11.00-19.00 στο τηλέφωνο 2311 24 04 04.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
- Bελουτέ κολοκύθας με πιπερόριζα και κανέλα Κεϋλάνης
- Σπιτικοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρόκο Κοζάνης
- Πράσινα φυλλώδη λαχανικά με ψητό μανούρι, αλμυρό παστέλι, ρόδι και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
- Παραδοσιακή ψητή γαλοπούλα ολόκληρη (4 κιλών) με γέμιση και μελωμένες πατάτες παριζιέν
ή
(2-4 άτομα)
Φιλέτο γαλοπούλας ψητό με χαμόν σεράνο, παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη γέμιση και μελωμένες πατάτες παριζιέν
- Montblanc με κάστανα και καβουρδισμένο αμύγδαλο
* Tο μενού συνοδεύουν φρεσκοψημένα αρτοποιήματα
ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
- Κρέμα κάστανου με γαλλικό κονιάκ Rémy Martin
- Quiche Lorraine με ποικιλία μανιταριών, ανθότυρο, παρμεζάνα και σχοινόπρασσο
- Νεαρά φύλλα από σπανάκι με αχλάδι ποσέ σε κόκκινο κρας, γκοργκονζόλα, προσούτο, καραμελωμένα καρύδια και βινεγκρέτ δυόσμου
- Μοσχαράκι γάλακτος μαγειρεμένο σε κενό αέρος έξι ώρες με σάλτσα χειμερινής τρούφας και κρασί vinsanto
- Συνοδευτικά: πατάτες ντοφινουάζ, πράσινα σπαράγγια με αμύγδαλο και πουρές κολοκύθας με μήλο
- Κροκάν σοκολάτας με βύσσινα και τραγανή βάφλα πραλίνας
- Βασιλόπιτα
* Το μενού συνοδεύουν φρεσκοψημένα αρτοποιήματα
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
- Σούπα από ποικιλία άγριων μανιταριών και σχοινόπρασσο
- Τραγανό πουγκί με εκλεκτά αλλαντικά , τυριά και σάλτσα βελουτέ παρμεζάνας
- Ελληνική Σαλάτα με πολύχρωμα ντοματίνια, φύλλα ρόκας, κρίταμο σε ζύμωση και καπνιστή φέτα σε ξύλο ελιάς
- Σιγομαγειρεμένο χοιρινό με κυδώνια, δαμάσκηνα και πέρλες κρεμμυδιών, συνοδεύεται με αφράτο πουρέ πατάτας
- Εκμέκ κανταϊφι με φυστίκι αιγίνης, απαλή κρέμα βανίλιας και λευκή σοκολάτα
- Βασιλόπιτα
* Το μενού συνοδεύουν φρεσκοψημένα αρτοποιήματα